27/11/08

Estimar-te



Estimar-te com jo ho faria; sense límits, sense flaqueses, sense raó...

fonent el teu cos amb el meu, recorrent lentament cada porus de la teva pell, esquinçant aquest desig tan salvatge de tenir-te...

a poc a poc, molt lentament, fins a arribar a embogir...

Confonent l'amor amb el desig;

alimentant-me del teu alè, de la teva set;

devorant sense pudor el teu sexe des de la meva essència de dona...

Estimar-te així, d'aquesta manera;

perdent el control i el seny;

la raó i la mesura, lliurant la vida en cada petó, en cada xiuxiueig que crida, desesperadament, el teu nom, trencant un eco de gemecs que demanen clemència a uns ulls que, excitats, es claven -innocents, enamorats- en les teves pupil·les...

Estimar-te així; amb tendresa, amb innocència, amb la vida;

estimar-te així, com jo ho faria...

9 comentaris:

assumpta ha dit...

És així com s'ha d'estimar ... ho descrius perfectament ... tal com també "jo ho faria ..."

Striper ha dit...

Qui no voldria ser estimat aixi..Petons.

LlunA ha dit...

Estimar en el sentit més ampli! Increible!

Carme Rosanas ha dit...

Estimer del tot, de veritat! té raó l'Striper qui no voldria ser estimat així i jo afegeixo i qui no voldria estimar així, també!

Marta ha dit...

Aixi es com vull estimar i que m'estimint...
mils de petons.

mossèn ha dit...

començo a suar ... salut

òscar ha dit...

estimar com hem d'estimar. perquè, molts cops, hem estimat d'altra manera? potser perque no estimàvem?

zel ha dit...

Disfruta d'aquesta sensació, mentre el cos i el cor t'ho demanin, bonica...

Anònim ha dit...

意好的時段看店家環境(如週五晚上10點,可了解生意是否酒店上班技巧穩定、客人素質、公關們的裝扮)。 硬體與現場作業(若是斥資千萬裝潢代表經營者的企圖心,現場運作流暢度與節奏,代表店家行政的執行力)。應徵: 事前外表裝扮和體態調整好、心理建設已完全,才可接下來做應徵步驟。 選定好錄用我們的店家,仔細了解薪資算法和該店生態(如店長是笑面虎..等)。職前訓練: 了解包廂桌面服務(我們部落格內有專文提到)。 和客人應對的小技巧(我們部落格內有專文提到)。試做兼職: 試作期間不論幾節,都會有薪資。 萬事俱備後,透過試作來調整是否換店或離開八大。20.我適合哪類型的酒店呢!? 【自我評量】與【選店】心態調整!在與經紀公司面談前,可再仔細想想【自我評量】: 姐妹們如何判斷自己適合哪種店家呢?誠懇面對自己目前的外型條件,八大首次印象就是「以貌取人」,條件好的公關,就不用去較犧牲的店(如拚酒),條件不好就只好往尺度大的店發展!自己能接受的尺度能到哪裡?隨每家店風酒店小姐穿搭不同而有差異,有的只要當花瓶、有的要鬧氣氛、有的要拚酒、有的要秀舞...等等,先衡量自己本身的條件能接受到什麼程度?當然,妳也可以什麼都不用做,但試問我們憑藉什麼來賺一小時1000元以上的薪水呢?  自己可以配合店家的上班時間和天數嗎?!酒店上班和所有工作一樣,都是要花固定時間來經營,節數才會越衝越高。兼職3天與正職5天,兩者時薪會因天數不同而有差異。相對一週上班天數越多,會更受店家青睞!而業績幹部的「推檯」有時也依照天數的多寡來決定。假使試做幾天後,什麼原因我需要考慮換店?!在「對的店家」一天賺$3000~$5000不是問題。在自我調整過後(如包廂應對等),仍沒有達到目標,而店裡生意也不差,妳就要思考在該店或許沒有競爭力,應該考慮換店、換跑道,而不是等店家開口要妳離職。【選店就像選男友!!】 『白天不懂夜的黑!』是我們對剛入行的姊妹,時常說的一句話。因為不了解,所以有誤會。也就是常道聽塗說,所以造成錯誤的決定,加上八大的環境競爭,資訊與型態變化很快,3個月以上就算舊聞了。常有未入行公關酒店上班好嗎問:「林森北路看起來比較亂,比較LOW耶?!」。「錯!沒有絕對的第一名,只有對妳而言的第一名。」簡單舉例:選店就像選男友。挑男友不是只挑好看的,要挑珍惜妳的。「要為自己量身訂做」,以台北為例,如住三重、蘆洲可就近選擇中山區,光通車的時間與金錢成本,就可