7/1/08

Homenatge als mobles


Al llarg de la nostra vida , comptades coses ens mereixen tanta consideracio com un bon moble.Els mobles són sinònims de comfort, ordre i eficaç servei.Per això cuan volem dir que algú a qui considerem intel·ligent,ssensat, prudent, etc., etc.,diem que té el cap ben amoblat. I quan parlem de preservar la cosa més preciósa i indispensable diem que cal salvar els mobles.És a dir que valorem extraordinàriament aquests artefactes que , a més de fer que ens sentim orgullosos de aberlos ideat , ens proporcionen comoditaty múltiples serveis.Costa de creure , però és de les escasisimas ocasions qeu els éssers vius no inventen alguna cosa amb l'exclusiu fi de matar-se uns a altres.

Com ja saveu exsisten una gran varietat de mobles i en aquests pròxims dies us parlare de alguns , elsmes comuns a manera d'emocionat homenatge i admiració a tots ells .





LLIT

Des del principi dels temps ,els nostres avantpassats han tingut la necessitat de tirar-se en algun lloc acollidor per dormir quan es feia de nit, o per fer una migdiada quan escalfava massa el sol.Sembla que al principi s'apanyaven amb uns grapats de fulles amuntegades de la millor manera en qualsevol lloc discret o acomodats en una branca prou frondosa d'un arbre prou alt.Però aviat van decidir fabricar en sèrie ,uns marcs que van tenir quatre potes, li van afegir somiers i van rematar l'invent amb uns practics matalassos de molls.A més perquè no faltés de res , en la part del capçal van començar a penjar figures,quadres i coses així. El cert és que s'està molt bé al llit que , a mes de per a dormir sol utiltzarse tradicionalment per assegurar la continuïtat de l'espècie.

Vosaltres ja m'enteneu.

11 comentaris:

zel ha dit...

Nena, quin luxe, tu també t'has cansat de les bombolletes de colors, eh? Enhorabona, una nova casa preciosa. Felicitats, et regalo unes flors, tu mateixa, posa-les on vulguis. Petons

Jo Mateixa ha dit...

Oi tant que t'entenem :-P

Per cert, quin canvi de look nena, molt xulu!!!!!

M'anelagro que estiguis be, que ja em feies patir eh, un petonas ben gran!!!!

LlunA ha dit...

Ayssssssssss el llit...quins moments al llit...i no nomès somiant i dormint, jiojijijijij

Petonets

SHADOW ha dit...

Quina murga quan s'ha de canviar algun moble de casa però que maco és idear què hi posaràs, de quin color, en quina posició... Al llit, ara mateix, només em barallo amb el coixí per aconseguir agafar el son, què hi farem? Però és cert que té utilitats moooolt interessants :)
Un petó

Striper ha dit...

Molt bonica la teva nova casa m'agrada, I ell llit també es nu dels mobles mes practics i utils.

Anònim ha dit...

Casa nova i pel que es veu ben amoblada! I clar que t'entenem!
Canvi de floretes, ja va bé, segons la temporada.

mossèn ha dit...

m'agrada aquest nou look !!! ... salut

rosa ha dit...

jo també opino del canvi de look...molt encisador i acolorit o aconseguit....

Molles? primer van ser els muntonents de palla i abans de les molles els matalassos de llana...pobres ovelles ...malalties i al.lèrgies...però malgrat tot on hi hagui un bon llit que se quite lo bailao...

rosa ha dit...

Ah i el llit orientat cap el nord per poder-hi dormir bé...i sinó pots moure el llit per falta d'ubicació (perqué orientat cap el sud molt malament pel descans) és prescindible penjar un mirall al capçal de la paret on va el llit per contrerrestar els malsons....
Tècnica Zen

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Sí noia, ja està tot inventat, però què et sembla un llit per dormir verticalment? No em diguis que no seria una passada!

akairis ha dit...

el moment de caure al llit després d'un agotador dia....llàstima que les sàbanes estiguin fredas!