14/4/08

GRACIES







Hola a tots estic súper enfeinada els meus germans i jo estem arreglant les escriptures del pis dels meus pares i si algun ho ha hagut de fer ja sap del que parlo papers i papers i mes papers i a més a més en la pelu vénen les comunions auxiliiiiiiiii i no tinc temps .
Us trobo a faltar en cuant pugui us visito ho prometo.

Ostres quina il·lusió!!
La Maria jesus m'ha donat un premi, que no se si mereixo, ja que el meu estil
no és res literari ni poètic, però si puc assegurar que surt de mi i de la passió que sento cada vegada que decideixo escriure.
Crec que és una bona oportunitat per premiar-nos i reconèixer-nos entre bloguers o entre “col·legues”, per mi té molt significat que la Maria Jesus valori el meu treball


Crec que es un premi molt personal perquè ve d'algú que sap el treball i la dedicació que se li ha de posar a aquests espais,que per cert jo hara mateix no tinc ni temps i on hem d'escollir blocs que d'una o una altra forma causen en nosaltres alguna reacció.Moltes gràcies guapa, avui mas fet treure un molt bon i gran somrriure!
He de triar a 15 blocs que consideri siguin mereixedors d'aquest premi .
Crec que tots os ho merèixe-ho aixi que un premi per tots els que es passegen per aqui.

7 comentaris:

LlunA ha dit...

Moltes felicitats guapa! T´ho mereixes!!!
Torna aviat!
Petons

Striper ha dit...

Guapisima moltes felicitats torna aviat!!!

M. J. Verdú ha dit...

Hola Robelfu!

Vull que sàpigas que el teu blog em va agradar des del començament i que el trobo ple de creativitat, de sentiment i de la vida que bull al teu interior. Despréns bellesa i sentiment a flor de pell en cada línia i això val el reconeixement d'un premi que valora la trajectòria literària del teu blog. És un plaer visitar-te perquè llegir-te em fa sentir d'allò més bé ja que et percebo com una persona plena de riquesa interior i equilibri emocional, amb moltes ganes de créixer i d'evolucionar. En definitiva, una persona plena d'humanitat i de ganes de superar-se. Saps captar a la perfecció l'atenció del lector i aconsegueixes despullar en els teus textos un cor noble i net, la qual cosa, és molt difícil de trobar avui dia, tenint en compte la fredor d'aquesta societat. Per tant, cal reconèixer les persones com tu: autèntiques, sinceres, persones plenes : en el sentit que tens molt a oferir al món: el tresor que amagues dintre teu i que m'és un veritable plaer descobrir a través de cada línia teva. Crec que ets una persona plena de qualitats i de valors i una excel.lent escriptora. He tingut molta sort de descobrir el teu blog. Tens talent de debò i estic segura que continuaràs obrint al món la teva ànima... Llegir-te, Robelfu, és el millor regal. Gràcies per ser com ets i per escriure tot el que escrius. Petonets.

mossèn ha dit...

enhorabona ... salut

Jobove - Reus ha dit...

felicitats ets mereixadora del premi

petonets

Anònim ha dit...

Enhorabona pel premi!!! ;)

Eseya, Muñecas con historia ha dit...

Hola!!

Pase a saludarte y pedirte que pases por mi blog, he dejado algo para ti.


Besotes y muy buen finde!