2/12/07

El plaer de badallar





A tots els fanatics de les bones maneres, si és que n'hi han: badallar produeix un benestar comparat a aquell del plaer eròtic.

Per mi personalment són un plaer, per a molta gent són una tortura.

Fa poc vaig llegir que a EUA han comercialitzat un antidepressiu que pot causar orgasmes espontanis al badallar. Es diu Anafril, hi ha gent que es fa pis quan es riu, o que plora a l'esternudar, però mai havía sentit parlar de la possibilitat de comparar l'orgasme amb el badall. A mi, si voleu que os digui la veritat, tenir un orgasme mentre es badalla em sembla una passada , així que donaria qualsevol cosa per provar una o dues partilletas. Soc passional i tendeixo a badallar moltisim, com si em jugués en això la vida, però ara m'agradaria tornar-me una badallaire combulsiva i res com el Anafril per a cosegui-ho, així que no deixeu de fer-me arribar una pastilleta si la aconseguiu. Moltes gràcies.

Auuhhhmmmm…

No puc mes me'n vaig a badallar una estoneta.

16 comentaris:

LlunA ha dit...

Quines coses!!! No sé jo com anirà el tema badallorgasme...jejej
Però una cosa i una altra que son ben diferents son tan bonesssss

petonets

PD: no et preocupis que si trobo la pastilleta te la faig arribar de seguida ;)

robelfu ha dit...

geacies lluna estic inpacient jaja

Carme Fortià ha dit...

Mmmmm doncs jo també les vull probar! Ara bé, millor que no me les prengui en les jornades de feina massa tranquil·les, sinó quin escàndol! ;)

robelfu ha dit...

jajjja molt bé carmen ja et passaré alguna .un peto

Carme Rosanas ha dit...

Els badalls no són tots iguals, per a mi que n'hi ha de dues menes: els de mandra, quan estàs a punt de dormir o quan et despertes, quan acabes de fer alguna cosa, quan t'aixeques després d'haver segut molta estona i aquest són realment un plaer, fins i tot sense pastilleta. Badalles i t'estires! Amb les novetats farmacologiques ja, no cal dir-ho.

Però els badalls d'avorriment, de les reunions pesades... o tantes coses avorridetes... aquests ja no els trobo tant aradables.

robelfu ha dit...

doncs imaginat amb una d'aquestes pastilletes en aquestes reunions avorrides he carme r?

SHADOW ha dit...

Jo no badallo gaire, no sé a què es deu. El que sí que em passa és que se m'encomanen dels altres els badalls... Aquestes pastilles que dius no tenen mala pinta però sempre millor el mateix efecte però al natural, sense química, no creus?? ;P
Petons

robelfu ha dit...

SHADOW :millor al natural? pero es que yo quan badallo no tinc orgasmes yo els tinc d'altres maneres.

SHADOW ha dit...

robelfu, volia dir que millor els orgasmes de forma natural, la de tota la vida i el plaer de badallar com a això, plaer de treure's la mandra, l'avorriment, etc.

Clint ha dit...

Doncs jo trobo que badallar mentre s'orgasmeja...és una mica de falta de respecte per l'acompanyant...encara que sigui un farmacèutic!

rosa ha dit...

Saps quan anava a ioga, badallar era com una terapia, alliberas tensions tan mentals com de cos.
era un exercici molt divertit i el badall s'encomana...osigui que a badallar s'ha dit.
Ara que fer-ho durant l'orgasme...no sé...no sé...que podria pensar la meva parella o jo mateixa(que no és la jo mateixa) si badallés quan tinc un orgasme podria donar a l'equívoc...avorriment,fàstic..

robelfu ha dit...

CLINT:es tracta que amb sol fet de prendre la pastilleta i badallar ja tens l'orgasme no necessites parella.
jo tampoc badalo quan estic amb la meva parella com no m'avorreixo.
un peto

robelfu ha dit...

SHADOW:si ja t'he entès bonica a mi també m'agrada mes al natural.
tampoc conec una altra manera.
pero lo de la pastilleta m'ha fet gracia en la vida s'ha de provar de tot al millor ens agrada mes no? un petó

robelfu ha dit...

nena que no es tracta de badallar en la parella.es tracta de prenet aquet farmac i sense parella pots tenir el orgasme tan sols badallant.
oido cocina jajajja

rosa ha dit...

Doncs encara m'ho poses pitjor...t'imagines anant pel carrer o el metro o a comprar o tenint una reunió de feina...i jo que crido i m'esvero tant....no, no res de pastilles...badallar perque vull i orgasmes perque vull i a dojo.

robelfu ha dit...

jajajajaj
ja t'imagino no puc en la mava vida ajajajajaj