18/12/07

Tinc tant que aprendre





He tractat moltes vegades el tema de la meva ortografia dolenta.

Avui m'he pusat a pensar sobre com resulta d'inútil complir tantes normes per fer alguna cosa que és més que probable no li faci a un ser un millor advocat, metge, arquitecte o jo què sé. Avui en dona la gana de malparlar contra els condemnats accents que sempre em fan dubtar si van escrits o només són fonètics,si dreta o esquerra, contra les uves i les bes que al final resulten que sonen exactament igual; contra ges i jotes; contra les maleïdes comes que mai sé col·locar, o contra les hacs que no sonen ni fan res , per més intercalades que les fotis.


Val ja m'he desfogat i prefereixo deixar-ho, no sense abans demanar un modest perdó pels meus continus errors i sentir una sana enveja -molta- de tots els qui són capaços d'escriure correctament.

7 comentaris:

Clint ha dit...

Sota la meva modesta opinió, si en comptes de " hacs" haguessis dit "haches" hauria quedat més contundent! jajaja

Saps un truc, utilitza el Mozilla Firefox com a navegador amb el diccionari català, et va corregint mentre escrius i si més no t'adones de les més grosses i pots corregir i aprendre...i tot gratis oiga!

Menys el consell...em deus un tall de cabell ;)

robelfu ha dit...

d'acor aixo esta fet clint. gracies

Txell ha dit...

Robelfu, jo seria incapaç de fer un recollit i un tall de cabells. I tu en deus ser una experta, no????????????? ;)))))))))

Endavant i sense por. Mira de fixar-t'hi una miqueta més i ja està! Sort, guapa!

robelfu ha dit...

donç si txell m'encanta fer recollits jo sóc de la vella escola i em van ensenyar un mon però t'asseguro que és molt ´mes facil que aprendre ortografia.

rosa ha dit...

és un goig poder pronunciar bé totes les paraules complicades per a molts, S sonores,sordes, vocals neutres, la NY, i els temuts accents. Però mentre hi hagi esforç i ens entenguem...ja està bé.
Ole mi arma que te atreves con too.

SHADOW ha dit...

Sovint el més important del que escrivim és el contingut i no la forma. Em quedo amb el que dius i passo de l'ortografia. No deixis de ser tu mateixa i escriu com ho fas sempre.
Un petó

Striper ha dit...

la meva es un desastre total, no t'amoinis.