10/12/07

Maleïda espera






Per un assumpte privat que no ve al cas, m'he trobat amb aquest contestador automàtic que tenen instal·lats algunes empreses en els seus números d'atenció al client, un d'aquests que li posen a una dels nervis i amb ganes d'estampar el telèfon contra la paret o posar-se en situació transcendent de “Ommmm” com en la imatge… Encara sort, que, mentre anava seguint instruccions com una possessa, he recordat un text que vaig rebre per correu electrònic fa molt temps, amb el qual em vaig riure una bona estona i que m'ha servit per tornar-me a riure de la situació, del contestador i de mi mateixa –què sa és riure's d' una mateixa!-. I jo desitjo que a vosaltres os passi al mateix ,per que en aquests temps anem escassos de motius per fer-ho, Bé, os deixo amb el citat text:


“Gràcies per llamar a l'"Institut de Salut Mental", la seva més sana companyia en els seus moments de major bogeria.

Si vostè és obsessiu-compulsiu, pressioni repetidament el número 1

.Si vostè és co-dependent, demani-li a algú que pressioni el número 2 per vostè.

Si vostè té múltiples personalitats, pressioni el 3, 4, 5, i 6.

Si vostè és paranoic, nosaltres ja sabem qui és vostè , sabem el que fa, i sabem el que vol. Esperi en línia mentres localitzem la seva trucada .

Si vostè pateix d'al·lucinacions, pressioni 7 i la seva trucada serà transferida al departament d'"Elefants Rosats".

Si vostè és esquizofrènic, escolti acuradament, i una petita veu li dirà quin número pressionar.

Si vostè és depressiu, no importa qual número marqui. Ningú li contestara.

Si vostè pateix d'amnèsia, pressioni 8 i digui en veu alta el seu nom, direcció, telèfons, nombre de Nif, data de naixement, estat civil, segons cognoms del seu pare i de la seva mare i el nombre d'afiliació a la seguretat social..

Si vostè pateix d'estrès post-traumàtic, pressioni lentament la tecla # fins que algú s'apiadi de vostè.

Si vostè pateix d'indecisió, deixi el seu missatge després d'escoltar el to... o abans del to... o després del to... o durant el to. En tot cas, esperi el to...

Si pateix de perduda de la memòria a curt termini, pressioni 9. Si pateix de perduda de la memòria a curt termini, pressioni 9. Si pateix de perduda de la memòria a curt termini, pressioni 9. Si pateix de perduda de la memòria a curt termini, pressioni 9.

Si té l'autoestima baixa, per favor pengi. Tots els nostres operadors estan ocupats atenent a persones més importants que vostè."

10 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

molt bó ho posarem en pràctica, naltros tenim un tècnica que ens va be, si estic a casa dic que és un bar i si és a la feina dic que és una casa privada

salutacions

rosa ha dit...

i si vull penjar el telèfon quin númro haig de pitjar?
boníssim.....

SHADOW ha dit...

Quin contestador... només em faltaria que em diguessin que pengi perquè hi ha persones més importants que jo per atendre... Molt bo. Se m'ha escapat un somriure i tot.
Petons

-- ha dit...

és impressionant la quantitat d'opcions que t'ofereixen, i no en tenen de dolços? és que no hi veig alternativa que valgui la pena...

Striper ha dit...

Molt bo jo realment algun cop fotaria foc algun servicio de atencion al cliento, jo reconec que quant em fan emprenya els hi armo cada pitoste , al final sempre em truca els del servicio de cualidad, i mo solucionan.

Striper ha dit...

Molt bo jo realment algun cop fotaria foc algun servicio de atencion al cliento, jo reconec que quant em fan emprenya els hi armo cada pitoste , al final sempre em truca els del servicio de cualidad, i mo solucionan.

LlunA ha dit...

jajajaj si es que quan et trobes amb un contestador amb ganes de parlar...al final t´oblides de perque trucaves!

Carme Fortià ha dit...

Vaig rebre fa temps el mateix mail... em vaig fer un fart de riure! I certament, sempre és un bon consol recordar-lo en moments com els que acabes de viure.

Jo encara sóc pitjor que tu, porto quasi tres anys de treballar amb el telèfon al costat, i cada cop que he de parlar amb vés a saber quin callcenter, la veritat és que se'm posen els cabells de punta!

Carme Rosanas ha dit...

Ja el coneixia, me'l van enviar per mail. Però és divertit, m'ha fet tornar a riure una mica, que sempre va bé.

mossèn ha dit...

jo em pregunto ... amb aquest "peaso" mamelles ... la noia de la foto ... ja pot levitar ??? ... curiós ... les lleis de la gravetat són un misteri per un servidor !!! ... salut