7/6/08

Contradiccions



Tot el món es contradiu, ningú va néixer pensant el mateix i si no és així… que trist... que trist ser tan tancat per no poder canviar d'opinió.

Que trist no obrir la ment a situacions noves, o veure-les d'una altra perspectiva.

Pot ser que siguem fidels als nostres ideals, però tard o d'hora patirem en la nostra vida una petita o gran contradicció. I no crec que ella, ens faci més febles, sol ens fa més humans que al fi al cap això és el que som o no? no? no!!!!???

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que sí. Jo he mirat sempre de no entrar en "massa" contrdiccions, o potser que les contradiccions no fossin més nombroses que les coherències dintre meu. Però mai no és un objectiu aconseguit del tot. Sempre entem en contradiccions diverses, per a mi sempre s´ñon un repte a resoldre, però en urten de noves. Bé, si això em fa mñes humana, fantàstic!

Striper ha dit...

Tens molta rao sempre arriba el moment que allo que pensavem com inamobilve tremola.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Síííí! És clar que sí, si hem avançat és gràcies a dubtes i contradiccions, perquè la contradicció és el motoret de cada cosa.

Jobove - Reus ha dit...

lamentablament els qui manen no tenen ideals, ni sentiments

petons

Marta ha dit...

ROBELFU
Jo soc contradiccio en estat pur...pot ser em fara mes forta...pero el preu es alt.

petons per tu.

Josep Lluís ha dit...

Fa molts anys ja em van dir: renovar-se, o morir.
Tot i que hi ha coses que no canvíen: un petó

M.TeReSa ha dit...

Quanta rao tens robelfu, sempre en la vida surgeixen contradiccions pero aquestes ens fan mes forts i ens fan creixer com a persones ja que ens ajuda a millorar.
Has tret un bon tema.
Ostres quina tortuga mes contradictoria !!!!!! jijijiji
Un petonas bonica.

Anònim ha dit...

No, armonia! Som tortuguetes disfressades de marietes! ;P

Crec que el fet que trobem alguna contradicció no és res greu, sinó que és com una oferta que ens fan per a obrir la nostra ment, és com un «bitllet a créixer». A vegades farem aquest viatge i canviarem els nostres principis o, senzillament, deixarem de tenir un principi tancat. Prò a vegades, aquestes ofertes ens serviran per a reafirmar-nos en la nostra manera de ser.

Crec que no els hem de tenir tanta por, a les contradiccions! No deixarem de ser nosaltres mateixos, sinó que evolucionarem! A més, m'ha agradat de llegir aquestes idees que diuen que, de fet, les contradiccions són el que fan avançar el nostre món, oi?

Petonets, bunika!