17/6/08

Així hauria de ser

Enamorar-se, començar a sentir aquest pessigolleig al cos, i tenir la necessitat d'anar sentint en la pròpia pell les sensacions que aquest sentiment genera.
Trobar la persona adequada és la cosa més difícil, una persona que participi amb tu d'aquest plaer, difícil sí, perquè aquesta trobada no pot ser obligada, ha de ser desitjada i estimada pels dos, no deu convertir-se en necessitat, ha de ser alguna cosa que com l'aigua del riu que neix en les muntanyes i flueix fins a morir en el mar,que neixi del cor, que faci bullir passions i sentiments comuns i flueixi per les venes fins a morir en l'altre.

12 comentaris:

Josep B. ha dit...

Una descripció maquíssima. Sols disinteixo en un punt, ha de ser una necessitat, per si mateixa, la necessitat de sentir a l'altre.

Striper ha dit...

Jo crec que lo bonic d'aixo es que fluexi sol natural..

Jobove - Reus ha dit...

els enamoraments haurien de durar el temps necesari que va de la passió a l'indiferencia

petons

Striper ha dit...

passa per casa meva hi ha una cosa per tu.

zel ha dit...

Doncs sí, els enamoraments genials mentre duren, després, buffff
Ara a disfrutar!

M.TeReSa ha dit...

ufffffffffff quanta raò tens!!!! es genial quan es produeixen tot aquest seguit de compenetracions, quan aixo pasa no s´ha de deixar perdre sota cap concepte.
Endavant !!!!
petons bonica!!!!

Anònim ha dit...

quin boniques fotos de naturalesa.

t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en el medi ambient, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.

si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web: http://www.ecoveritas.es

salutacions

LlunA ha dit...

Ayssssssss l´amor, és tant....tant!!! Llàstima que de vegades ens fem tant de mal o ens facin tant de mal...per aquest sentiment...però sense amor...sense poder-nos enamorar, què hi ha??

Petonets

Marta ha dit...

Podem estar enamorats de la mateixa persona molt de temps? A mí m'agradaría que fos així, m'agradaria continuar enamorada del meu home fins el dia en que em mori i ell igual de mí.

Anònim ha dit...

Enamorar-se és una de les sensacions més belles que podem experimentar. No es pot forçar i ningú no en té el control i espero que sempre sigui així. Crec que és màgic i natural.
aix... que bunik que ho has dit, maca!

Bon cap de setmana i bona revetlla!

M. J. Verdú ha dit...

T'he deixat un premi al meu blog amb tot el meu afecte

mossèn ha dit...

aixi sigui ... salut